If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В този форум започнаха да преобладават помиярите и изобщо не се учудвам, че все по-малко свестни и разбиращи хора, пишат вече тук.
Нещо лошо ли виждаш в това хората да споделят личен опит и да разсъждават, вместо просто да четат и да приемат насляпо нещо незнайно какво и незнайно защо написано от някой друг?
Няма лошо хората да си коментират, да споделят мнение, но да наричат някой зачукан кретен и тъп, защото е сложил на колата си акумулатор, такъв какъвто трябва да бъде, ами изкараха и хората, които са измислили тази кола, че нищо не разбират - да плаче ли човек, или да смее, жалка история.
Знам че акумулатора се долива само с дестилирана вода и така практикувам Коментирах с човек занимаващ се с акумулатори дали е удачно да долея един път малко електролит за подсилване но той ме увери че така щял да почне да се руши Ако някой е запознат нека сподели дали наистина доливането с електролит или киселина ще е наистина не полезно а вредно За смяна на електролита знам че не е добър вариант защото изпадвала активната маса на дъното на акумулатора
Знам че акумулатора се долива само с дестилирана вода и така практикувам Коментирах с човек занимаващ се с акумулатори дали е удачно да долея един път малко електролит за подсилване но той ме увери че така щял да почне да се руши Ако някой е запознат нека сподели дали наистина доливането с електролит или киселина ще е наистина не полезно а вредно За смяна на електролита знам че не е добър вариант защото изпадвала активната маса на дъното на акумулатора
Никога не се долива електролит. Долива се само дестилирана вода до маркерите и после акумулатора се дозарежда със зарядно.
Акумулатора ми е 4 годишен За сега нямам проблеми Всяка пролет и есен го доливам и дозареждам Но ми прави впечатление че когато беше по нов при зареждане достигаше до гъстота 1,29 а сега трудно достига 1,27 Зареждам го със слабо зарядно ръчна изработка Зареждам го по 3 4 дена От факта че неможе да достигне необходимата гъстота си правя извод дали не е необходимо доливането с електролит Може да греша за доливането с електролит и затова искам да обсъдим как да удължаваме живота на акумулаторите си
Акумулатора ми е 4 годишен За сега нямам проблеми Всяка пролет и есен го доливам и дозареждам Но ми прави впечатление че когато беше по нов при зареждане достигаше до гъстота 1,29 а сега трудно достига 1,27 Зареждам го със слабо зарядно ръчна изработка Зареждам го по 3 4 дена От факта че неможе да достигне необходимата гъстота си правя извод дали не е необходимо доливането с електролит Може да греша за доливането с електролит и затова искам да обсъдим как да удължаваме живота на акумулаторите си
Това, че след продължително зареждане на акумулатора гъстотата на електролита не може да достигне нормалната стойност означава, че или е зареждан с прекалено малък ток, или акумулаторът е вече със значително понижен капацитет.
Ако се касае за второто, доливането на киселина или концентрат само ще го съсипе още по-бързо.
Накратко - киселина или електролит могат да се долеят САМО ако по някаква е имало изтичане на електролит навън от батерията.
Ако това не се е случвало се долива само дестилирана вода и нищо друго.
Без да ми се обиждаш колега, но е точно обратното - за да се повиши гъстотата е необходимо акумулатора да се зарежда с малък ток. Първо трябва да се зарежда с ток една десета от капацитета - докато се зареди (да започнат да врат клетките, след което се прехвърля на малък ток - 1-2 ампера, при което се следи капацитета процеса продължава, докато клетките качват капацитет. И по принцип за 4-ри годишен акумулатор гъстота от 1.27 е перфектна. Ако е такава на всички клетки си без забележки. Проблемът е, ако някоя от клетките е свалила гъстотата спрямо останалите. И да абсьолютно е недопустимо да се долива електролит.
Това, че след продължително зареждане на акумулатора гъстотата на електролита не може да достигне нормалната стойност означава, че или е зареждан с прекалено малък ток, или акумулаторът е вече със значително понижен капацитет.
Ако се касае за второто, доливането на киселина или концентрат само ще го съсипе още по-бързо.
Накратко - киселина или електролит могат да се долеят САМО ако по някаква е имало изтичане на електролит навън от батерията.
Ако това не се е случвало се долива само дестилирана вода и нищо друго.
Притежател на Alfa Romeo 164 2000 TS БИВША
Alfa romeo 166 2.4 JTD - това е автомобила!
Comment